HAKKIMIZDA

  • Blog Header Image

PROYANGIN genç ve dinamik kadrosu ile endüstriyel tesis, eğitim kurumları, hastane, konut, ofis, enerji merkezleri, alışveriş merkezleri, oteller vb. tüm yapı ve binalar için mekanik sistemlerin anahtar teslim taahhüdü projelendirilmesi ve danışmanlığı konusunda destek sağlamaktadır. Yangın söndürme sistemleri başta olmak üzere, doğalgaz sistemleri, ısıtma soğutma sistemleri, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri, basınçlı hava sistemleri, kızgın yağ sistemi, buhar tesisatı sistemleri, sıhhi tesisat sistemleri ve otomasyon sistemleri ( yangın algılama ve iklimlendirme otomasyonu ) alanlarında siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. PROYANGIN Endüstriyel Mühendislik ve Taahhüt Hizmetleri müşterilerine özel proje ve uygulama yönetimi ile daha kaliteli, teknik ve Türk mühendislerimiz ile profesyonelce hizmet vermek her zaman ilk önceliğimizdir. Tüm montaj uygulamalarımız da tecrübeli bölümlendirilmiş ekibimiz tarafından ulusal ve uluslararası standartlara uygun çalışmak

MİSYON

Kaliteli ve zamanında teslim ana felsefemiz olup, bu hedefler doğrultusunda uzman, genç ve dinamik teknik kadromuzla siz özel müşterilerimize; bugün olduğu gibi gelecekte de her zaman en iyi hizmeti vermek en büyük misyonumuz olacaktır.

VİZYON

Güncel teknoloji kullanımı ile ihtiyaçlarınıza hızlı cevap veren doğru ve pratik çözümler geliştirerek; siz özel müşterilerimizin ulusal ve uluslararası pazarda ilk tercihi olmak. Yaptığımız her işte ülkemize, müşterilerimize ve kendimize değer katmak mutlak temennimizdir.